ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

17.06.2024 Уручене дипломе матурантима Мачванске средње школе

Још једна генерација мачванских матураната успешно је завршила средњошколско образовање, што је обележено свечаном доделом диплома у сали КОЦ-а. Свршеним средњошколцима, њима 147,  дипломе су уручиле поносне разредне старешине шест одељења - Ивана Крунић, Наташа Мариновић Ковић, Драгана Ђонлић, Ивана Селенић, Марко Жунић и Татјана Ловаш уместо оправдано одсутног Александра Аћимовића.
 
Мачванска средња школа увек је била добра основа за наставак образовања, поручили су са овог догађаја, те да су задовољни трудом, радом и успесима ученика. Директорка школе, Бојана Којић Јездимировић пожелела је матурантима здравље, срећу и светлу будућност пуну успеха.
 
Носиоци диплома “Вук Караџић” у овој генерацији су две младе даме, Теодора Којић и Емилија Ковић, која је одлуком наставничког већа понела признање Ђака генерације.
 
“Волела бих да се захвалим нашим професорима, који су били ту да нас охрабре, буду нам инспирација, али и да нам изађу у сусрет кад год нам је то било потребно. Сигурна сам да могу да говорим у име целог мог одељења, да посебну захвалност заслужује једна изванредна жена, која је увек била уз нас, помагала да решимо све наше проблеме, превазиђемо тешке тренутке и са којом делимо само најлепше успомене, то је наша разредна Ивана Селенић. Поручила бих свим матурантима да никада не допусте да им неко каже да нешто не могу, слушајте само себе, вредно радите и пустите да ваши резултати говоре уместо вас”, рекла је Емилија Ковић.
 
Још једна генерација матураната школске 2023/24. године свечано је испраћена из Мачванске средње школе уз најлепше жеље.
 
 

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH