ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

22.02.2016 Grnović i Čajić - vicešampioni Srbije

U Beogradu je juče održano Prvenstvo Srbije za seniore u dvorani i na njemu je nastupilo 8 atletičara AK “Sprint” iz Badovinaca.Takmičenje je počelo bacanjem kugle, gde su rezultate bliske svojim najboljim, ostvarili Aleksandar Grnović i Luka Prhić, koji su se na kraju morali zadovoljiti finalom, a Luka je došao do 4. mesta posle 6 serija odličnog takmičenja. Do 4. mesta je došla i Tamara Paunić u skoku uvis, sa preskočenih 150 cm, istom visinom kao i bronzana, ali sa jednim pokušajem više na visini 145 cm.

Usledile su trke na 400 metara, gde su do najboljih rezultata u dvorani došli Miloš Jokić (52.33), Filip Jevtić (52.61) i Slobodan Lukić (56.10), najavljujući odlične rezultate na otvorenom. Na kraju su kvalitet pokazali, Milan Čajić sa prekočenih 3.90 u skoku motkom, što je bilo dovoljno za srebro i novi lični rezultat, kao i Aleksandar Grnovic, koji je u prvoj seriji skočio 7.07 i tako odmah sebi obezbedio prvu vicešampionsku titulu u seniorskoj konkurenciji.

Posle uspešno završenih priprema, rezultati pokazuju da se takmičari još nisu dovoljno odmorili. Već sledeće nedelje čekaju nas prvenstvo za starije pionire i višeboj nedelju dana kasnije. To  će biti prilika za nove titule, medalje i lične rekorde.

 

Ivan Đinić, trener AK “Sprint” Badovinci

 

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH