ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

22.02.2016 Grnović i Čajić - vicešampioni Srbije

U Beogradu je juče održano Prvenstvo Srbije za seniore u dvorani i na njemu je nastupilo 8 atletičara AK “Sprint” iz Badovinaca.Takmičenje je počelo bacanjem kugle, gde su rezultate bliske svojim najboljim, ostvarili Aleksandar Grnović i Luka Prhić, koji su se na kraju morali zadovoljiti finalom, a Luka je došao do 4. mesta posle 6 serija odličnog takmičenja. Do 4. mesta je došla i Tamara Paunić u skoku uvis, sa preskočenih 150 cm, istom visinom kao i bronzana, ali sa jednim pokušajem više na visini 145 cm.

Usledile su trke na 400 metara, gde su do najboljih rezultata u dvorani došli Miloš Jokić (52.33), Filip Jevtić (52.61) i Slobodan Lukić (56.10), najavljujući odlične rezultate na otvorenom. Na kraju su kvalitet pokazali, Milan Čajić sa prekočenih 3.90 u skoku motkom, što je bilo dovoljno za srebro i novi lični rezultat, kao i Aleksandar Grnovic, koji je u prvoj seriji skočio 7.07 i tako odmah sebi obezbedio prvu vicešampionsku titulu u seniorskoj konkurenciji.

Posle uspešno završenih priprema, rezultati pokazuju da se takmičari još nisu dovoljno odmorili. Već sledeće nedelje čekaju nas prvenstvo za starije pionire i višeboj nedelju dana kasnije. To  će biti prilika za nove titule, medalje i lične rekorde.

 

Ivan Đinić, trener AK “Sprint” Badovinci

 

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH