ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

09.05.2016 STARTUJE „PORODIČNI KUTAK“

Udruženje građana „Mačvanska mreža“ uz podršku Opštine Bogatić započelo je realizaciju projekta pod nazivom „Porodični kutak“. Kao što ime govori, projekat podrazumeva različite programe i aktivnosti osmišljene tako da svaki član porodice pronadje nešto za sebe.

Prvi, već oproban i poznat program „Škola za roditelje“ namenjen je odraslim članovima porodice bez obzira da li su roditelji ili to tek planiraju da postanu. Škola se održava utorkom u terminu od 18  do 20 časova u prostorijama udruženja ul. M. Jovanovića br. 4.

Na istoj adresi, i u isto vreme gradjani koji se nalaze u stanju socijalne potrebe mogu potražiti i koristiti usluge besplatne pravne pomoći iz oblasti porodično pravne zaštite.

U Osnovnoj školi „Mika Mitrović“, petkom od 12:00 časova, održavaće se radionice sa učenicima od 1. do 4. razreda kroz program „Za svadju je potrebno dvoje“, koji pomaže deci da izgrade ili usavrše veštine za kvalitetnu, nenasilnu komunikaciju sa osobama iz svoje okoline i da nauče efikasne načine za zadovoljavanje sopstvenih potreba bez ugrožavanja tudjih.

Udruženje će počev od septembra 2016.god. realizovati i radionice iz zdravstvene kulture, program namenjen srednjoškolcima.

Snežana Laslo, dipl. psiholog

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH