ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

03.04.2015 Najava-Javno predavanje prof.Milice Novković autora „Porodičnog bukvara“

Javno predavanje  prof. Milice Novković autora „Porodičnog bukvara“ biće održano u Bogatiću 7. aprila (utorak) u 17 časova.

Osnovna škola „Mika Mitrović“ Bogatić poziva sve roditelje i građane da prisustvuju javnom predavanju prof. Milice Novković proslavljenog autora „Porodičnog bukvara“.

Milica Novković dospela je još više u žižu javnosti u poslednjih nekoliko meseci a povodom javne debate o zakonskoj regulativi zabrane fizičkog kažnjavanja dece. Milica je svoje iskustvo i znanje pretočila u knjigu  "Porodični bukvar", koju namenjuje savremenoj porodici. Porodica je, devedesetih godina prošlog veka, kao zemlja u tranziciji, ušla u duhovnu i moralnu krizu jer su deca "zagospodarila"  roditeljima, vaspitačima i nastavnicima. "Plišana" porodica je stvorila "plišani" vrtić i "plišanu" školu. Danas se svi bave posledicama i popravljanjem vrtića, škole, roditelja i deteta. "Porodični bukvar" nudi rešenje, tako što otklanja uzroke, koji su doveli do krize u svim međuljudskim odnosima.

Otklonivši kaznu i nagradu, prezaštićivanje, verbalizam i zloupotrebu imitatorskog oblika učenja dete se vraća svojoj izvornoj prirodi i problemi se tope.

Punih četrnaest godina Milica,odnedavno i  njeni saradnici, drže besplatna predavanja širom Srbije, u regionu Balkana, Sloveniji, Hrvatskoj i pojedinim zemljama Evrope.

Milica je profesor u penziji, majka dvoje odrasle dece i baka troje unučadi. Živi u srečnom braku i ima maksimalnu podršku cele svoje porodice, za svoj vrlo ozbiljan i težak rad.Završava svoju novu knjigu BIT(KA) LJUBAVI,koju će posvetiti mladima Balkana,rođenih u periodu 1990-2000.

Besplatno predavanje će se održati 7. aprila (utorak) u 17 časova u trpezariji škole.

Posetioci će nakon predavanja imati priliku da kupe i njenu knjigu koja se smatra svojevrsnom biblijom roditeljstva.

Dobro došli!

Snežana Laslo, dipl. psiholog

 
 
VRH