ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

17.06.2015 AVRAMOVIĆ PRESUDIO BOGATINCIMA

Prva utakmica baraža za popunu Mačvanske okružne lige: FK "Milicionar" Bogatić - FK "Cer" Jadranska Lešnica 1:2 (1:0). Stadion FK "Mladost" u M. Prnjavoru. Gledalaca: 400. Žuti kartoni: Ćosić, Lukić, Jovičić, Stevanović, Vujinović, Jovanović (M). Crveni karton: Stevanović (M). Strelci: Nemanja Jovičić (M), Miloš Jeftić, Marko Avramović (C). Milicionar: Jovanović 7, Lukić 7, Ćosić 7, Dakić 7, Lacković 7, Stevanović 6, Jovičić 7, Borić 7, Dražić 6, Pantić 6 (Tamburić -), Vujinović 6.

Na stadionu Mladosti u Mačvanskom Prnjavoru, u okviru prve utakmice baraža za popunu Mačvanske okružne lige fudbaleri Cera iz Jadranske Lešnice nakon preokreta u drugom poluvremenu savladali su ekipu Milicionara iz Bogatića. U jednoj veoma zanimljivoj, dosta borbenoj, na momente veoma oštroj utakmici svakoj ekipi pripalo je po poluvreme. Bogatinci su bolje ušli u meč, pa su terensku inicijativu i bolju igru krunisali golom već u 10. minutu, strelac je bio Jovičić. Pantić je dobro prošao po desnom boku i odigrao oštru povratnu loptu kroz peterac gostiju gde se na drugoj stativi najbolje snašao Jovičić koji matira nemoćnog Jevrića. Potom su igrači Milicionara imali nekoliko dobrih prilika da udvostruče vođstvo. Najpre je Jovičić raspalio sa nekih 20. metara, a Jevrić je odličnom intervencijom izbacio loptu u korner, da bi zatim posle kontra napada Pantić izašao iskosa sam pred Jevrića koji je zaustavio njegov udarac, a lopta se odbila do iskusnog Borića koji takođe nije uspeo da smesti loptu gotovo u nebranjenu mrežu. Igrači Cera nisu ozbiljnije pripretili u prvom delu utakmice, osim par pokušaja sa distance, ali nije bilo veće opasnosti po golmana Jovanovića. U drugih 45. minuta momci iz Jadranske Lešnice krenuli su znatno angažovanije, što im se isplatilo u 67. minutu kada su efektnim golom rezerviste Jeftića došli do izjednačenja. Potom su se fudbaleri Milicionara trgli i pripretili dva puta, preko Pantića i Jovičića, ali bez promene rezultata. U 80. minutu golom nekadašnjeg igrača Milicionara, brzonogog Marka Avramovića, Lešničani su došli do potpunog preokreta. Avramović je po prvi put na utakmici uspeo da umakne svojim čuvarima, što je znalački iskoristio i rezantnim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio donji desni ugao gola Jovanovića za veliku radost mnogobrojnih navijača ekipe Cera, postavivši tako konačan rezultat utakmice Milicionar - Cer 1:2. Druga utakmica baraža za popunu MOL: U Pocerskom Pričinoviću (subota 20.06.2015, u 18:00): FK "Milicionar" Bogatić - FK "Karađorđe" Mišar.

S.Vesić

 

 

Proizvodnja medijskih sadržaja “Perfect” Bogatić, po Zakonu o javnom informisanju i medijima, sufinansira se iz budžeta Opštine Bogatić, po (delimično) prihvaćenom projektu i ugovoru od 09.06.2015.do 09.03.2016.

 

 

 

MAGAZIN

31.08.2021 Proširene vene – problem savremenog društva: simptomi i lečenje

Proširene vene predstavljaju veoma često oboljenje krvnih sudova. U stvari, to su nepravilno proširene vene, izvijuganog oblika, čija je struktura ...

27.07.2021 5 uređaja koji će vam olakšati život

Ukoliko ste već opremili svoju kuću ili stan frižiderom, šporetom, mašinom za pranje veša i ostalom neophodnom belom tehnikom, vreme ...

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...
 
VRH