ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

19.06.2015 Moderna Pepeljuga

Na kraju školske godine Osnovna škola Mika Mitrović u saradnji sa Kulturno-obrazovnim centrom u Bogatiću, priredila je predstavu Pepeljuga sagledanu iz modernije perspektive. U predstavi su učestvovali učenici petog, šestog i sedmog razreda: Mamlić Kristina, Erić Ljubica, Martinović Tijana, Zdravković Nevena, Milinković David, Stanišić Ivana, Kuzmanović Nikolina, Dukić Mladen, Kojić Milica, Ković Ana, Erić Vesna, Martinović Katarina ,Rašević Danijel i Đukić Mina. Svi učenici redovno pohađaju časove dramske sekcije i kao proizvod rada sa nastavnicom srpskog jezika Ivanom Savić, realizovana je ova predstava.

Pod rukovodstvom nastavnice francuskog jezika Zorice Živanović pre Pepeljuge, publika je imala mogućnosti da čuje i kratku predstavu na francuskom jeziku Hip-hop, u kojoj su, takođe, učestvovali učenici šestog razreda: Gligorić Marko, Cvejić Lea, Smiljanić Tatjana, Jocković Filip, Martinović Tijana, Zdravković Nevena i Stanković Kristina. Ovom događaju prisustvovali su učenici od prvog do osmog razreda, direktor škole, nastavnici i roditelji, tako da su u sali bila ispunjena sva mesta. Predstava je zainteresovala učenike o čemu svedoči i tišina tokom izvođenja, kao i dečji smeh koji je pratio komične scene, kojih je svakako bilo. Pored dobre glume, koju su pokazali izuzetno talentovani učenici, mogle su se čuti i muzičke sposobnosti učenika Davida Milinkovića, koji je na gitari pratio dva divna glasa, jedan je glas učenice Mine Đukić, a drugi učenice Ane Ković. Učesnici u predstavici Hip-hop, pokazali su sposobnost da glume na francuskom jeziku i bili izuzetno zanimljivi.

Predstava je omogućila dobru zabavu i učesnicima i publici, a učenici su dobili priliku da pokažu svoje talente, kojih je dosta.

 

Ivana Savić, nastavnik srpskog jezika

 

 

Proizvodnja medijskih sadržaja “Perfect” Bogatić, po Zakonu o javnom informisanju i medijima, sufinansira se iz budžeta Opštine Bogatić, po (delimično) prihvaćenom projektu i ugovoru od 09.06.2015.do 09.03.2016.
 
 
 
 
VRH