ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

08.07.2015 Peti po redu turnir u malom fudbalu „Crna Bara Open“

Na poligonu OŠ „Janko Veselinović“ u Crnoj Bari održan je tradicionalni turnir u malom fudbalu „Crna Bara Open 2015“. Učestvovala je 21 ekipa, a nagradni fond iznosio je 105.000 dinara. U prvom polufinalom meču ekipa  „Centralno grejanje Bojić“ pobedila je ekipu  „Pingvini sa Madagaskara“ rezultatom 4:1. U drugom polufinalnom meču slavila je ekipa „Sind“, koja je pobedila ekipu „Oskarovci Delfin“ rezultatom 3:1. U utakmici za treće mesto pobedu je odnela ekipa „Oskarovci Delfin“, savladavši ekipu „Pingvini sa Madagaskara“ nakon izvođenja penala.

U finalnoj utakmici sastale su se dve najbolje ekipe na turniru „Sind“ i „Centralno grejanje Bojić“. Viđen je dobar fudbal, sa mnogo kvalitetnih fudbalskih poteza. Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja i proteklo je bez golova. U drugom poluvremenu ekipa „Sind“ prikazala je prepoznatljivu igru i ipak slavila rezultatom 2:0.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Slobodan Lazić iz ekipe „Sind“, a za najboljeg golmana Vladan Popović iz ekipe „Oskarovci Delfin“. Nagrada za prvo mesto iznosila je 70.000 dinara, za drugo 25.000 i treće 10.000. Svi su dobili majce sa logom turnira, a pobednička ekipa pehar u trajno vlasništvo. Uprilečene su i nagradne igre  za publiku tokom finalne večeri. Turnir koji je trajao od 3.-7. jula privukao je veliki broj posetilaca. 

 

 

 

 

 

Pripremio: Siniša Sević, sportski radnik-Crna Bara

Foto: Milenko Krajčinović

 
 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

14.11.2018 Зашто окрећемо главу-Витез Кo- ја?

Na прометном месту, пред седмогодишњом ћерком која вриштећи моли млађу особу да јој због мизерних разлога не бије оца, поново је изостала реакција ...
 
VRH