ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

09.10.2015 Dečija nedelja pod sloganom ,,Podrška porodici - najbolja podrška deci„

BADOVINCI

U okviru dečje nedelje  u Badovincima je održan maskembal, na kojem je učestvovalo četrdesetoro dece predškolskog uzrasta. Mališani poludnevnog boravka ustanove “Slava Ković “ u Badovincima maskembal su proslavili u učionici. Predškolci su sa vaspitačima i roditeljima prošetali kroz selo, a nakon toga ispred mesne kancelarije recitujući i pevajući meštanima su priredili ugodan doživljaj . Na kraju programa deca su oslikavanjem platoa na centru sela ukrasila svoje mesto.

D.Cvejić , Vaspitač

 

KLENJE

Dečija nedelja se svake godine održava u oktobru, sa ciljem skretanja pažnje javnosti na decu i mlade, na dete kao nosioca prava, na potrebe dece u porodici, društvu i lokalnoj zajednici, na jednake šanse za razvoj i ostvarenje potencijala. I naši mališani poručili su sa maskembala da žele  da odrastaju u što boljim uslovima i zdravoj okolini. Deca pripremnih predŠkolskih grupa iz Klenja prodefilovala su ispred osnovne škole u Klenju. Kostime koje su ovi mališani pripremili i nosili zapravo su kombinacija  dobrih ideja , snalažljivosti  i roditeljskog entuzijazma.  Uz malu roditeljsku pomoć i postojeće rekvizite  ovi mališani su zaista oduševili, pa čak i izmamili osmehe prisutne publike. Bilo je tu gusara, spajdermena, princeza  i još puno originalnih likova.

K.Kokanović, Vaspitač

 

DUBLJE

Povodom dečje nedelje održan je maskembal  i u dve pripremne predškolske grupe dece iz Dublja. Zajedno sa svojim roditeljima i vaspitačima Ksenijom i Vesnom deca su prošetala ulicama svog msta i izmamila mnoge osmehe i aplauze meštana.

V.Jevtić, Vaspitač

 

CRNA BARA

U  Crnoj Bari, u okviru škole i pripremne predškolske  grupe i ove godine je obeležena  Dečija nedelja pod sloganom        ,, Podrška porodici - najbolja podrška deci „. Program kojim se obeležavala Dečija nedelja, obuhvatao je pre svega pravo dece na igru, na slobodno vreme, pravo na sopstveno mišljenje, skretanje pažnje javnosti na prava i potrebe dece....U ćetvrtak su deca pripremne predškolske grupe zajedno sa decom nižih razredna  OŠ„Janko Veselinović“  imala maskembal  gde su uz lepo druženje sa puno smeha birane najkreativnije maske.

J.Mijailović, Vaspitač

 
 
VRH