ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

03.01.2017 Vozači, oprez!

Vozači u Srbiji od prošle noći susreli su se s otežanim saobraćajem, zbog snega koji je padao u severnim i zapadnim delovima zemlje.

AMSS navodi da je po ovakvim vremenskim uslovima nephodno prilagoditi brzinu kretanja uslovima na putu i držati što veće odstojanje između vozila, jer je zaustavni put duži, pa je samim tim i opasnost od sletanja sa kolovoza i izazivanja lančanih sudara veća.

Na državnim putevima prvog prioriteta kolovozi su delimično vlažni, a snega nema.

Na državnim putevima drugog prioriteta kolovozi su vlažni, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju, do pet centimetara na teritoriji Mačve.

Zastoja u saobraćaju na teritoriji opštine Bogatić nema, putevi su raščišćeni i prohodni.

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da zbog pojačanog saobraćaja danas posebno budu oprezni, naročito u popodnevnim i večernjim satima, kada je zbog pada  temperature i drumova vlažnih od raskvašenog snega, moguća pojava poledice.

Kako se navodi u saopštenju, deonice na koje treba obratiti posebnu pažnju su mostovi, tuneli, nadvožnjaci, krivine, putevi pored reka i kanala i planinski prevoji.

 

 

 

M.Kovačević

 

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH