ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

06.03.2017 ОПШТИНСКА УПРАВА БОГАТИЋ: Обавештење о увиду у бирачки списак

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ грађани општине БОГАТИЋ да до 17. 03. 2017. године могу обавити увид у бирачки списак и тражити упис, брисање, измену, допуну или исправку бирачког списка односно доношење решења на којима се заснивају напред наведене промене у бирачком списку.

УВИД у бирачки списак грађани могу извршити у БОГАТИЋУ у ЗГРАДИ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ (ШАЛТЕР САЛА) сваког радног дана у времену од 07,00 до 15,00 часова. Бирачки списак се закључује 1703. 2017. године у 24,00 часа.
 

Сваки грађанин (бирач) може надлежној општинској управи, најкасније пет дана пре закључења бирачког списка (до 1103. 2017 године), поднети захтев да се у бирачки списак упише податак да ће он-бирач на предстојећим изборима гласати према месту боравишта у земљи.

OБАВЕШТАВАЈУ СЕ грађани-бирачи припадници националних мањина да могу тражити упис података у Јединственом бирачком списку-део бирачког списка за општину Богатић на писму и према правопису нациналних мањина, подношењем захтева код Општинске управе Богатић (чл.2. став 3.).

Позивају се и малолетна лица која стичу бирачко право најкасније на дан избора да могу извршити увид у део бирачког списка,у циљу провере личних података уписаних у бирачки списак и тражити упис,брисање,брисање,исправку и допуну неке чињенице,уз прилагање потребних доказа.

 

ОПШТИНСКА УПРАВА БОГАТИЋ

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ОПШТУ УПРАВУ,

ЗАЈЕДНИЧКЕ ПОСЛОВЕ

И ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ

Извор: www.bogatic.rs   -     http://www.bogatic.rs/page.php?secid=18&pageid=1&contid=2260&&mod=article

 

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH