ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

02.09.2017 ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК ЧЛАНОВА НАЛЕДА СА ПРЕДСЕДНИЦОМ ВЛАДЕ

ИЗВОР: http://www.bogatic.rs/ 

У петак, 01.09.2017.године у Београду је одржан радни састанак  чланова и партнера НАЛЕД-а са председницом Владе Републике Србије, Аном Брнабић. Општину  Богатић, која је чланица Скупштине НАЛЕД-а,  представљао је  председник Општине Богатић, Ненад Бесеровац.

У дијалогу са градоначелницима, председницима општина, привредницима, лидерима цивилног друштва и међународне заједнице које окупља НАЛЕД, премијерка  и њен стручни тим представили су програм и резултате рада Владе и реформске приоритете за наставак економског развоја Србије.

Тема сусрета била је и сарадња Владе и НАЛЕД-а у циљу даљег развоја е-управе, сузбијања сиве економије, реформе здравственог система, смањења административног и парафискалног оптерећења, подстицања локалног економског развоја, јачања јавно-приватног дијалога и регионалне сарадње.

Влада Србије  жели да негује стални и отворени дијалог са привредом у циљу проналажења најбољих решења за дугорочан и динамичан привредни раст. У том процесу кључна је и сарадња са цивилним друштвом и удружењима попут НАЛЕД-а, чији  допринос посебно вреднујемо, јер је у стању да за једним столом окупи интересе приватног, јавног и цивилног сектора,  изјавила је председница Владе, Ана Брнабић.

Како је најављено, у наредних месец дана, Влада Р.Србије ће формирати Координациони савет за е-управу којим ће председавати премијерка Брнабић, а у чији рад ће осим ресорних институција бити укључени представници привреде и стручне јавности.

Извор: http://www.bogatic.rs/   -    http://www.bogatic.rs/page.php?secid=18&pageid=1&contid=2391&&mod=article 

 

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH