ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

12.02.2019 Priznanja Udruženja preduzetnika najuspešnijim pojedincima

Na svečanosti povodom obeležavanja slave Opšteg udruženja preduzetnika opštine Bogatić večeras su, tradicionalno, dodeljena priznanja najuspešnijim  privrednicima, institucijama i partnerima. Među nagrađenim našli su se pojedinci, koji su svojim radom pomogli kvalitetnijem funkcionisanju Udruženja, a zahvalnice su pripale i Nacionalnoj službi za zapošljavanje i Skupštini Opštine Bogatić, za podršku i saradnju.

“Naše Udruženje osnovano je 1930. godine, bez prekida je radilo do početka Drugog svetskog rata, a obnovljeno je 2004. godine. Trudimo se da obaveze prema preduzetnicima ispunjavamo u skladu sa mogućnostima, kako finansijskim tako i kadrovskim kapacitetima. Protekle godine posetili smo sajam u Veroni i Veneciji, zatim sajam SPREG u Valjevu, organizovali sajam preduzetništva,  izlagali smo na Novosadskom sajmu i tamo nagrađeni kao najbolje udruženje u Srbiji, posetili smo Istanbul, gde smo razmenili iskustva sa njihovim preduzetnicima. Ove godine planirano je da našim članovima obezbedimo kurs engleskog jezika, obuku rada na računaru, a imamo želju da posetimo još dva sajma u Evropi”, rekao je Radosav Berić.

U Mačvi je i dalje malo žena koje se opredeljuju da pokrenu sopstveni biznis. Na večerašnjoj svečanosti priznanja za najuspešnije pripala su i dvema damama, Sonji Bucalo iz Badovinaca i Tatjani Rusić iz Klenja.

“Preduzetnik sam već 11 godina i najveću zahvalnost, pre svega, dugujem svojoj porodici na razumevanju. Ni malo nije lako biti žena preduzetnik, ali je značajno  imati podršku, pa je i ovo priznanje jedan dodatni vetar u leđa”, izjavila je Tatjana Rusić.

Odlukom Upravnog odbora Opšteg udruženja preduzetnika opštine Bogatić ove godine priznanja su dobili i Radosav Stanojević, Đorđe Smiljanić, Vladan Berić, Dragutin Jevtić, Mitar Maksimović, Dušan Ercegovčević, Vladimir Radovanović, Dragojlo Maletić, Dušan Dukić, Milan Tetiković i Dušan Jeftić.

 
 

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH