ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

23.03.2020 Društvo Roma Bogatić obezbedilo pakete za socijalno ugrožene

Imajući u vidu trenutno teško stanje u zemlji, kao i u našoj lokalnoj samoupravi "Drustvo Roma Bogatić" se odlučilo da samostalno, iz svojih finansijskih sredstava, za socijalno ugrožene obezbedi 30 paketa sa hranom i higijenskim sredstvima. Prioritet za dodelu paketa su nam bili starije osobe, samohrani roditelji i porodice sa više dece.

Paketi su obezbeđeni za Mesne zajednice Klenje, Salaš Crnobarski i Bogatić. Takođe apelujemo na naše sugrađane koji su došli iz zemalja Evropske unije da se strogo drže propisa u vanrednim situacijama, kako ne bi ugrožavali i svoje, ali ni tuđe živote.

Obaveštavamo i Štab za vanredne situacije naše lokalne samouprave da im stojimo na raspolaganju u bilo kom smislu, oko davanja logistike, informacija o romskim naseljima itd.

 

 

predsednik "Društva Roma Bogatić"

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

11.11.2018 Cvet simbol-Natalijina ramonda

Dan primirja  obeležava se nošenjem posebnog simbola, amblema. On se sastoji od cveta Natalijina ramonda koji raste na istoku Srbije, ...
 
VRH