ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

07.08.2015 Počela sa radom Sekcija sportskih ribolovaca „Ušće“ u Crnoj Bari

U Crnoj Bari svečano su otvorene prostorije Sekcije sportskih ribolovaca „Ušće“, koja je u sastavu Opštinske organizacije sportskih ribolovaca „Klen“ iz  Bogatića. 

„Osnovni cilj naše sekcije biće očuvanje životne sredine i sprečavanje daljeg zagađenja ušća i uništavanja ribljeg fonda. U Crnoj Bari pored zagađenog vodotoka, imamo i probleme sa pijaćom vodom. Jedan od razloga za to je i odnos ljudi prema životnoj sredini, koji ćemo mi nastojati da promenimo. Ušće Drine u Savu predstavlja ogroman turistički potencijal, koji treba iskoristiti na pravi način. Nastojaćemo da okupljamo što veći broj mladih ribolovaca“, izjavio je Ivanko Ivanković,  predsednik Sekcije SR „Ušće“ iz Crne Bare.

Povodom obeležavanja početka rada Sekcije, organizovano je i takmičenje u pripremanju riblje čorbe. Prvu nagradu osvojila je ekipa „Nenin i drugovi“, drugu ekipa „Jašin“, a treću ekipa „Žikin“.

 

N.Isaković

 

Proizvodnja medijskih sadržaja “Perfect” Bogatić, po Zakonu o javnom informisanju i medijima, sufinansira se iz budžeta Opštine Bogatić, po (delimično) prihvaćenom projektu i ugovoru od 09.06.2015.do 09.03.2016.

 

 

 

 

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

14.11.2018 Зашто окрећемо главу-Витез Кo- ја?

Na прометном месту, пред седмогодишњом ћерком која вриштећи моли млађу особу да јој због мизерних разлога не бије оца, поново је изостала реакција ...
 
VRH