ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

07.08.2015 Počela sa radom Sekcija sportskih ribolovaca „Ušće“ u Crnoj Bari

U Crnoj Bari svečano su otvorene prostorije Sekcije sportskih ribolovaca „Ušće“, koja je u sastavu Opštinske organizacije sportskih ribolovaca „Klen“ iz  Bogatića. 

„Osnovni cilj naše sekcije biće očuvanje životne sredine i sprečavanje daljeg zagađenja ušća i uništavanja ribljeg fonda. U Crnoj Bari pored zagađenog vodotoka, imamo i probleme sa pijaćom vodom. Jedan od razloga za to je i odnos ljudi prema životnoj sredini, koji ćemo mi nastojati da promenimo. Ušće Drine u Savu predstavlja ogroman turistički potencijal, koji treba iskoristiti na pravi način. Nastojaćemo da okupljamo što veći broj mladih ribolovaca“, izjavio je Ivanko Ivanković,  predsednik Sekcije SR „Ušće“ iz Crne Bare.

Povodom obeležavanja početka rada Sekcije, organizovano je i takmičenje u pripremanju riblje čorbe. Prvu nagradu osvojila je ekipa „Nenin i drugovi“, drugu ekipa „Jašin“, a treću ekipa „Žikin“.

 

N.Isaković

 

Proizvodnja medijskih sadržaja “Perfect” Bogatić, po Zakonu o javnom informisanju i medijima, sufinansira se iz budžeta Opštine Bogatić, po (delimično) prihvaćenom projektu i ugovoru od 09.06.2015.do 09.03.2016.

 

 

 

 
 
VRH