ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Magazin

09.02.2021 Sani Optik poklanja vrednosne vaučere - Poklon za zaljubljene

UMANJITE SVOJ RAČUN ZA KUPOVINU U SANI OPTIKU

Sani Optik  najveći lanac optika u Srbiji počinje akciju podele vrednosnih vaučera svojim sugrađanima. Vaučeri su namenjeni kupovini dioptrijskih okvira, dioptrijskih stakala i naočara za sunce sa dioptrijom. 

 

BOGATIĆ, TC ČONJAGA, Vojvode Stepe br. 37, ulaz I, 063/10 - 61 – 530

Svaka ostvarena kupovina dva okvira u iznosu od i preko 16.000 dinara uz obaveznu kupovinu dioptrijskih stakala, umanjuje se poklon vaučerom i to u iznosu od 4.000 dinara.
 

Preuzimanjem vaučera ujedno ostvarujete  i pravo na besplatnu proveru vida i sluha, a u okviru nacionalne kampanje koju ova kompanija sprovodi u svih 60 prodajnih objekata širom Srbije.

Iz kompanije naglašavaju da se posebno vodi računa o uslovima u kojima se dočekuju klijenti: provere vida i sluha se obavljaju u bezbednom okruženju i zakazanim terminima.

Kako do poklon vaučera?

Dakle, ukoliko su vam potrebni dioptrijski okviri ili naočare za sunce sa dioptrijom, odaberete željene proizvode u iznosu od i preko 16.000 dinara (dva okvira uz kupovinu dioptrijskih stakala) i na kasi dobijete vaučer koji vam odmah umanjuje iznos vaše kupovine za 4.000 dinara. Nakon kupovine dobijate još jedan vaučer koji možete pokloniti vama dragim osobama.

Trajanje akcije

 Vaučeri će biti dostupni i mogu se iskoristiti zaključno sa 28. februarom  2021. godine

Adresa i dodatne informacije

 Vaučeri su već dostupni na adresi:

SaniOptik

BOGATIĆ, TC ČONJAGA, Vojvode Stepe br. 37, ulaz I, 063/10 - 61 – 530

(poslovni oglas)

 

GRAĐANI REPORTERI

19.10.2021 Реаговањe суграђанина Стојана Ђаковића на поједине садржаје које смо објављивали на нашем порталу

Поштујући Закон о јавном информисању и Kодекс новинара објављујемо у целости допис Стојана Ђаковића, достављен нашој редакцији, а који се ...

22.03.2021 Sprinterima AK Sprint vicešampionska titula na Zimskom kupu

Juče je, po veoma hladnom vremenu, održan Zimski kup Srbije u bacačkim disciplinama na kojem je učešće uzelo 10 takmičara Ak Sprint. ...

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...
 
VRH