ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Magazin

10.11.2021 Успешно реализован пројекат „Корак ка запослењу“

Пројекат „Корак ка запослењу“ успешно је реализован у оквиру програма подршке смањењу негативних миграција младих у 2021 који је спровело Удружење младих Мачвана из Богатића уз подршку Министарства за бригу о породици и демографију.

Председник Удружења младих Мачвана Саша Скорић овом приликом истакао је да се попут својих вршњака у свету, млади у Србији такође суочавају са бројним изазовима приликом уласка на тржиште рада. Рекао је да анализа тржишта рада у Србији показује суморну ситуацију за младе људе, пошто је стопа незапослености овог дела становништва скоро два пута већа од опште стопе незапослености.

Полазећи од тога Удружење младих је реализовало пројекат „Корак ка запослењу“ пре свега у циљу оспособљавања младих за покретање сопственог бизниса, јер покретање бизниса представља једно од решења за оне који нагињу ка предузетништву и први је корак ка запошљавању младих. С тога смо у оквиру реализације пројекта кроз сет обука из области предузетништва, писања бизнис плана и бизнис планирања, покушали да подржимо младе у стицању знања и вештина потребних за конкуретност на тржишту. Реализацијом овог пројекта смо младима дали подршку у прављењу првих корака ка успеху, јер младима је потребно дати шансу, како би се доказали.

Овом приликом изражавамо задовољство што су млади подржали нашу идеју и њих 32 успешно завршило сет обука, које су трајале скоро два месеца.

Такође, овим путем се још једном захваљујемо Министарству за бригу о породици и демографију што су препознали наш рад и подржали нас у реализацији овог пројекта.

 

 

 

Удружење младих Мачвана Богатић

 

GRAĐANI REPORTERI

19.10.2021 Реаговањe суграђанина Стојана Ђаковића на поједине садржаје које смо објављивали на нашем порталу

Поштујући Закон о јавном информисању и Kодекс новинара објављујемо у целости допис Стојана Ђаковића, достављен нашој редакцији, а који се ...

22.03.2021 Sprinterima AK Sprint vicešampionska titula na Zimskom kupu

Juče je, po veoma hladnom vremenu, održan Zimski kup Srbije u bacačkim disciplinama na kojem je učešće uzelo 10 takmičara Ak Sprint. ...

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...
 
VRH