ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Magazin

16.01.2016 U čast humanosti, muzičko veče u Badovincima

Klub “Dionis” iz Badovinaca organizovao je humanitarni koncert povodom prikupljanja novčane pomoći za operaciju sedmogodišnjeg dečaka  Aleksandra Rokića iz Badovinaca, koji od rođenja boluje od cerebralne paralize.

Vlasnici Kluba “Dionis”, Marko i Miloš Petrušić, ističu da je ovo treća humanitarna akcija koju organizuju za pomoć teško oboleloj deci iz opštine Bogatić. Zahvalni su svim građanima, donatorima, pevačima,  bendovima i lokalnoj samoupravi, na podršci u realizaciji humanog dela.

Muzičari velikog srca, rado su se odazvali pozivu svojih domaćina i zajedno poklonili prelepo druženje u čast humanosti. Na koncertu su nastupili: Rajko Horizont, Sloba Radanović, Aleksandra Dada Petrušić, Aneta Bijuklić, Danilo Živković, Nemanja Maksimović, Pavle Dejanić, kao i grupa  “Kenta” i “Maksi bend”.

“Uvek ću podržavati ovakve ideje, jer naše malo nekom znači mnogo. Zahvaljujem se mojim kolegama iz Pinkovih zvezda, koji su se odazvali pozivu. Pomogli smo mladom Veselinu Eriću iz Metkovića, koji je pobedio bolest i sad normalno živi. Iskreno mislim da će tako biti i sa Aleksandrom. Svi treba da se ujedinimo kada je u pitanju humanost, jer deca su naša budućnost”, rekao je Pavle Dejanić, koji je još jednom uživao u nastupu pred svojom publikom.

“Prvi put sam ovde, ali mi je iskreno drago što je to bilo ovim povodom. Uvek pomažem koliko je u mojoj moći, jer smatram da je zdravlje najveća sreća, za koju svi treba da se borimo”, rekao je Nemanja Maksimović, finalista Pinkovih zvezda.

Sav prihod od prodatog pića i donacija, biće uplaćeni na račun Fondacije za pomoć najmlađima “Podrži život”. Pomoć je prvenstveno namenjena lečenju Aleksandra Rokića, ali i svima kojima je potrebna.

Na zvaničnom sajtu Fondacije “Podrži život”, nalaze se sve informacije o načinu na koji građani mogu da pomognu, kako Aleksandru, tako i ostalim bolesnim mališanima.

Muzičko veče u čast humanosti, poruka je koja ohrabruje. Čovek je bogat onoliko koliko pomaže drugima, a bogatstvo jednog društva su mladi ljudi i njihova plemenitost.

 

 

 

 

 

 

 

 

N.Isaković

 

 
 

GRAĐANI REPORTERI

19.10.2021 Реаговањe суграђанина Стојана Ђаковића на поједине садржаје које смо објављивали на нашем порталу

Поштујући Закон о јавном информисању и Kодекс новинара објављујемо у целости допис Стојана Ђаковића, достављен нашој редакцији, а који се ...

22.03.2021 Sprinterima AK Sprint vicešampionska titula na Zimskom kupu

Juče je, po veoma hladnom vremenu, održan Zimski kup Srbije u bacačkim disciplinama na kojem je učešće uzelo 10 takmičara Ak Sprint. ...

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...
 
VRH