ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Lokalna samouprava

07.11.2023 Позив политичким странкама, организацијама, удружењима и покретима за представљање изборних програма и активности

Подједнак медијски простор на нашем порталу могу бесплатно користити  све политичке организације, удружења и покрети. 
Позивамо све политичке странке, групе грађана, покрете,  из општине Богатић да нас контактирају ради изборних активности, представљања изборних програма и подносилаца изборних листа, као и кандидата са изборних листа, а које је прогласила Општинска изборна комисија.
Такође бисмо замолили све политичке опције, чије изборне листе на локалу још увек нису проглашене, да нам термин предаје листе најаве 12 до 24 сата раније.
За све заинтересоване, бесплатне опције током изборне кампање на нашем порталу подразумевају:
 
1.Писани текст који ће испратити предају свих листа за локалне изборе, као и (2.)видео прилог у трајању од два до три минута, са изјавом представника странке.
 
3.У сврху представљања, политичке организације, удружења и покрети  могу нам доставити:
А- сопствено писано саопштење или чланак са фотографијама. (1 до 3 бесплатних објава)
 Б-видео прилог, спот, представљање -  у трајању 2 до 3 минута (од 1 до 3 бесплатних објава) - на позив 24 сата раније-ако будемо у могућности- бесплатно можемо и снимити жељени догађај-промотивни скуп исл.
 
4.На нашем порталу и видео - YouTube каналу могуће је и представљање изборног програма и кандидата, у једној видео емисији, коју бисмо ми снимали у нашим просторијама или простору који обезбеди заинтересова странка или удружење (у трајању до 20 минута – без цензуре и претходно припремљених питања), свакој странци или удружењу, покрету, препуштамо начин на који жели да се представи.
 
5. Могуће је да нам (уместо 3. и 4. – a по жељи) заинтересована странка, удружење, покрет, достави и свој видео снимак у трајању до 20 минута (једно бесплатно објављивање).
 
6.Такође,  уколико у току кампање појединци из врха странке буде у посети општини Богатић, то ће бити медијски испраћено текстуалним чланком са фотографијама, као и (7.) видео прилогом (2 до 3 минута или видео репортажом 3 до 10 минута)-Укупно: највише  до 3 бесплатна чланка са фотографијама и највише до 3 бесплатна видео прилога - репортаже.
 
Претходно наведених 7 (седам) раличитих садржаја (од 1 или од 1 до 3 објаве, свакој странци, удружењу, на располагању је бесплатно-што сматрамо довољним за објективно представљање програма и кандидата за одборнике, посланике, грађанима наше општине. Ако појединци, странке, удружења, и поред ових бесплатних објава желе да се додатно представе суграђанима, то могу учинити у нашем медију по јединственом ценовнику за све учеснике, који ћемо објавити 30 дана пре дана избора.
 
Напомињемо да ми као локални медиј нисмо плаћени за овај посао, радимо га бесплатно, наравно у интересу грађана, а локалној самоуправи указујемо на потребу финансирања свих локалних медија у ову сврху.
 
Све друго, горе ненаведено - Евентуалне конференције за медије, саопштења, вести, видео прилоге, спотове, емисије, везане за парламентарне изборе, такође, можемо да објавимо на нашем порталу и званичној Фејсбук страници Мачва Инфо, али као комерцијални садржај. Ценовник ћемо јавно истаћи, 30 дана пре дана избора.
 
Молимо грађане, удружења, странке и  покрете да своја мишљења, ставове износе на достојанствен начин, аргументовано, без омаловажавања и вређања других, по било ком основу.
 

GRAĐANI REPORTERI

19.10.2021 Реаговањe суграђанина Стојана Ђаковића на поједине садржаје које смо објављивали на нашем порталу

Поштујући Закон о јавном информисању и Kодекс новинара објављујемо у целости допис Стојана Ђаковића, достављен нашој редакцији, а који се ...

22.03.2021 Sprinterima AK Sprint vicešampionska titula na Zimskom kupu

Juče je, po veoma hladnom vremenu, održan Zimski kup Srbije u bacačkim disciplinama na kojem je učešće uzelo 10 takmičara Ak Sprint. ...

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH