ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Politika

14.12.2023 5.„Победа за Мачву“ - Саопштење за јавност - ИЗБОРИ 2023- Општина Богатић

Саопштење за јавност ГГ "Победа за Мачву" (представљање програма) које смо добили путем редакцијског мејла преносимо у целости:

ФИНАНСИЈЕ

Кампања Групе грађана Победа за Мачву финансирана је искључиво новцем њених чланова.

Иако смо имали право на средства за кампању из буџета, нисмо желели да трошимо новац грађана.Није потрошен ни један једини динар народних пара, нисмо користили ресурсе јавних предузећа, нимо возили службене аутомобиле у кампањи. Нисмо били у кампањи у радно време као други, већ смо за то користили своје слободно време.

Зато смо другачији од осталих!

ПОТПИСИ И ПОДРШКА ГРАЂАНА

Од тренутка појаве у јавности Групе грађана Победа за Мачву, добили смо огромну и снажну подршку наших суграђана. За пола дана скупили смо више потписа него што је било потребно за учешће на изборима. Нисмо никога уцењивали радним местом, нисмо им нудили новац, нисмо им претили, нисмо фалсификовали потписе. Људи су нам дали подршку драге воље и чистог срца!

РЕПУБЛИЧКИ НИВО

Победа за Мачву је у потпуности локална група грађана, настала из идеје људи који живе и раде у нашој општини и који ће и даље ту живети и радити. Носилац наше листе је сваки наш суграђанин који дели са нама визије поштене, праведне и просперитетне Мачве! Остале листе за носиоце имају политичаре који нису житељи наше општине и које, реално, и не занима како се код нас живи. Ниједан од тих људи неће бити председник наше општине и гласање за те и такве листе значи наставак послушничке политике према центрима моћи који су у Београду. Како би рекао наш народ: „Туђа рука свраб не чеше“.

Зато смо другачији од осталих!

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ

Свима су данас пуна уста села и сељака, али није тако било у мају ове године када су пољопривредници блокирали центар Богатића, са правом захтевајући поправљање свог положаја.

Без ичије помоћи, успели су у свом науму и на тај начин значајно поправили буџете сваког пољопривредног домаћинства. На нашој листи је чак 12 пољопривредника и то 3 у првих 6 места на листи. Када добијемо поверење грађана, наши пољопривредници ће своју борбу за бољи положај села и сељака наставити у Скупштини општине. Како су се изборили на блокадама, тако ће се изборити и у Скупштини.

Зато смо другачији од осталих!

СТРУЧНОСТ

Наши високошколци, свих шесторо, завршили су државне факултете. Нико нема диплому сумњивих факултета. Наши академски грађани немају бомбастично звање, али знају другима да објасне шта је њихова стручна област.

Зато смо другачији од осталих!

КУПОВИНА ГЛАСОВА И УЦЕЊИВАЊЕ

Победа за Мачву никада неће купити ниједан глас и никада неће уцењивати грађане да морају да гласају за нас. Једини смо указивали грађанима да је законом забрањена куповина гласова било новцем, пакетима помоћи или нечим трећим. Избори морају бити слободни и резултати морају одсликавати стварну вољу грађана.

Зато смо другачији од осталих!

СУШТИНСКЕ ПРОМЕНЕ

Победа за Мачву има за циљ корените, суштинске промене! Ако дођу нови људи и наставе све по старом, шта су то добили грађани? Ми желимо да из темеља изградимо бољу Мачву. Сви морају имати једнаке шансе, без обзира на политичку или било коју другу припадност. Неће бити њихове и наше деце, већ ће сва деца бити једнака. Бираћемо најстручније и најбоље кадрове за руководеће позиције. Општинска управа мора бити окренута грађанима, њиховим потребама и бити њихов сервис. Позиција не сме бити коришћена у сврху личног богаћења. Мора се добро бринути о сваком динару и водити општина као што добар домаћин води своје домаћинство.

Зато смо другачији од осталих!

ПОБЕДА ЗА МАЧВУ

 

GRAĐANI REPORTERI

19.10.2021 Реаговањe суграђанина Стојана Ђаковића на поједине садржаје које смо објављивали на нашем порталу

Поштујући Закон о јавном информисању и Kодекс новинара објављујемо у целости допис Стојана Ђаковића, достављен нашој редакцији, а који се ...

22.03.2021 Sprinterima AK Sprint vicešampionska titula na Zimskom kupu

Juče je, po veoma hladnom vremenu, održan Zimski kup Srbije u bacačkim disciplinama na kojem je učešće uzelo 10 takmičara Ak Sprint. ...

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...

MAGAZIN

12.03.2022 Народно позориште:Одржана прва премијера драме Синише Kовачевића „Године врана“

Прва од две премијере представе „Године врана“, по тексту и у режији Синише Kовачевића, која се дешава током окупације и ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH