ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Politika

21.02.2016 SPS u Bogatiću, tradicionalnim okupljanjem, simbolično obeležila početak kampanje

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Bogatiću, organizovao je tradicionalnu svečanost - “Veliko okupljanje socijalista opštine Bogatić”, ove godine povodom početka  kampanje za redovne lokalne i vanredne parlamentarne izbore.

Pored rukovodstva stranke u Bogatiću, mnogobrojnih članova i simpatizera, skupu su prisustvovali i Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS-a i ministar rudarstva i energetike, Đorđe Čabarkapa, potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS-a i narodni poslanik, Miroslav Mićić, član Izvršnog odbora Glavnog odbora i predsednik opštine Ljubovija, kao i drugi predstavnici opštinskih odbora SPS-a Mačvanskog okruga.

Skup je otvorio predsednik Opštinskog odbora SPS Bogatić, Nenad Beserovac, predstavivši   rezultate dosadašnjeg rada odbora, rukovodstvo i saradnike. Izložio je i plan aktivnosti stranke u narednom periodu i istakao da je najvažniji zadatak  priprema za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

“Mi već mesec dana obilazimo naše mesne organizacije. Ovim veličanstvenim skupom hteli smo da najavimo aktivnosti koje nas očekuju i da postavimo prioritetne ciljeve. Mi želimo da pobedimo konkurenciju u opštini, ali i da ostvarimo jedan od najboljih rezultata na nivou Mačvanskog okruga, možda i najbolji rezultat SPS-a u čitavoj Srbiji”, rekao je Nenad Beserovac, predsednik OO SPS Bogatić i predsednik opštine Bogatić.

Predstavljeni su i kandidati za odbornike Mesnih odbora stranke. Aleksandar Antić, u svom obraćanju je istakao, da je ovo prvi skup u Srbiji u okviru  kampanje SPS-a.

“Ovim skupom počinjemo i sa kampanjom na nivou republike. Simbolično počinjemo u Bogatiću, jer je ovo jedna od naših najboljih organizacija. Ovde očekujemo pobedu na izborima. Takođe očekujemo da će region Zapadne Srbije dati veliku podršku SPS-u. Sa velikim optimizmom ulazimo u ove izbore i nadamo se najboljem izbornom rezultatu posle 2000. godine”, izjavio je Antić.

“Omladina SPS-a svojim aktivnostima u narednom periodu, pomoći će u ostvarivanju što boljih rezultata stranke na predstojećim izborima”, istakao je Dalibor Ostojić, predsednik Saveta socijalističke omladine Bogatić.

Promovisani su i novi članovi stranke. Članske karte simbolično je uručila  dr Tijana Pejović, član Glavnog odbora SPS-a i predsednica Okružnog odbora Socijalističke omladine Mačvanskog okruga.

 

N.Isaković

 
 

GRAĐANI REPORTERI

26.12.2019 Roditelji su rekli svoje: „STOP pirotehnici!“

Praznici su gotovo uvek prilika za slavlje, radost i veselje. Dobro se pije, jede, čovek je opušeniji i dopušta sebi ...

04.12.2019 ВАВЕДЕЊЕ У БОГАТИЋУ

Традиционално и ове као и претходних година на празник Ваведења Пресвете Богородице, Богородица нас је окупила на Светој Литургији у ...

01.12.2019 ПРВО ПРИЧЕШЋЕ У БОЖИЋНОМ ПОСТУ

Првог децембра, на дан светих мученика Платона, Романа и Варула, у храму Рођења Пресвете Богородице са почетком у 8 часова ...

MAGAZIN

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...

19.11.2018 Света тајна Јелеосвећења служена у Kлењу

Болује ли ко међу вама? Нека дозове презвитере црквене, и нека се моле над њим, помазавши га уљем у име ...

14.11.2018 Зашто окрећемо главу-Витез Кo- ја?

Na прометном месту, пред седмогодишњом ћерком која вриштећи моли млађу особу да јој због мизерних разлога не бије оца, поново је изостала реакција ...
 
VRH