ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

08.05.2021 Прва седница Скупштине Привредног друштва "Спомен комплекс Цер" у 2021.години

У петак 07.маја 2021.године,са почетком у 13:00 часова одржана је Прва редовна седница Скупштине Привредног друштва "Спомен комплекс за очување културно-историјских вредности и одрживи развој Цера-Спомен комплекс Цер"д.о.о. Шабац у 2021.години. Седница је одржана у седишту Привредног  друштва у Шапцу, улица Карађорђева број 1, први спрат. Првој седници су  присуствовали, поред директора Радована Лукића, начелник Мачванског управног округа Владан Красавац, Државни секретар Министарства за рад ,запошљавање,борачка и социјална питања Ненад Нерић, Слободан Симић, председник општине Богатић Милан Дамњановић, помоћник председника општине Богатић Матија Миловановић, помоћник градоначелника Лознице Љубинко Ђокић, заменик председника општине Владимирци Милорад Милинковић  и представник општине Коцељева, Владан Јанковић.

Након што је констатовано да постоји кворум за рад Скупштине,усвојен је дневни ред предложен  за прву редовну седницу Привредног друштва.

Записник са седнице Скупштине која је одржана 11.јуна  2020.године, једногласно је усвојен од стране присутних учесника.

Извештај о раду директора Привредног друштва за претходну 2020.годину презентован је и образложен од стране директора Радована Лукића и једногласно усвојен, као и Извештај о финансијском пословању Привредног друштва за 2020.годину.

На крају је донета Одлука о усвајању пословног и финансијског плана Привредног друштва за 2021.годину.

Закључено је да се потпунији резултати у реализацији овог Пројекта могу постићи након усвајања Просторног плана подручја посебне намене планине Цер и стављањем епидемиолошке ситуације под одређени задовољавајући ниво контроле.

О будућим  активностима везано за рад Привредног друштва "Спомен комплекс за очување културно-историјских вредности и одрживи развој Цера-Спомен комплекс Цер"д.о.о. Шабац у 2021.години јавност ће бити благовремено обавештена.

 

 

                                                                                            Кабинет начелника

                                                                                              Владана Красавца

 

MAGAZIN

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...
 
VRH