ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

20.06.2021 Čestitka načelnika Okruga za Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, Dana policije i Krsne slave Svete Trojice, načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac uputio je čestitke pripadnicima policije, sa željom da Praznik i Krsnu Slavu provedu u dobrom zdravlju i sreći.

U čestitki se kaže:

"Danas, 20. juna 2021. godine pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obeležavaju Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, Dan policije i Krsnu slavu Svete Trojice. Ovo je prilika da se podsetimo na 1862. godinu kada je 15. juna na Duhove, srpska žandarmerija odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur-česme, kao i u naredna dva dana, tokom turskog bombardovanja Beograda.

Zahvaljujući vama naši građani se osećaju bezbedno i zaštićeno, što se posebno pokazalo tokom trajanja epidemije, kada ste brinuli o životima i sigurnosti svih nas. Hrabrost i odgovornost pokazali ste u najtežem periodu, kada ste se uključili u borbu sa opakim virusom. Država Srbija ulaže veliki napor da se položaj pripadnika policije svakodnevno poboljša, kako u materijalnom smislu tako i u pogledu uslova rada.

Povodom ovog zančajnog datuma, svim pripadnicima policije i njihovim porodicama čestitam Praznik sa željom da ga proslave u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju".


Načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac

 

MAGAZIN

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH