ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

21.06.2021 Одржана 12. седница Општинског већа општине Богатић

 

Дана 21. јуна 2021. године у малој сали  Скупштине општине Богатић одржана је 12. седница Општинског већа општине Богатић. Чланови Општинског већа разматрали су укупно 10 тачака дневног реда. Присутно је било седам чланова Општинског већа,  а седницом је председавао председник Општинског већа Милан Дамњановић.

Најзначајнија тачка дневног реда била је утврђивање предлога Одлуке о завршном рачуну буџета општине Богатић за 2020. годину.

Чланови Општинског већа једногласно су утврдили и предлог Закључка о усвајању Извештаја о раду Центра за социјални рад „Богатић“ у Богатићу за 2020. годину, као и предлог Одлуке о оснивању заједничке службе за цивилну заштиту и смањење ризика од катастрофа у сливу реке Дрине.

Такође, донет је Закључак о усвајању Извештаја о раду Интерресорне комисије (ИРК) за процену потреба за додатном образовном, здравственом и социјалном подршком детету, ученику и одраслом и предложеним мерама подршке за 2020. годину и утврђен је предлог Решења о именовању Комисије за доделу јавних признања.

Извор: www.bogatic.rs

 

MAGAZIN

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH