ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Građani reporteri

03.03.2017 Осмомартовска заједничка радионица деце и родитеља

Малишани са родитељима  из полудневног боравка у Богатићу данас - 03. 03.2017. поново су уживали у креативној радионици на тему „Израда костима за осми март од рециклажног материјала “ коју је  реализовала васпитачица Весна Мијатовић.

Родитељи су доносили  различите   материјале од којих су маштовито и професионално израдили костиме.У току радионице у креативној атмосфери деца и родитељи су ималу прилику да направе од кеса хаљине, машне и костиме за осмо-мартовску приредбу.

Родитељи и деца су се бескрајно  забављали и предлагали једни другима које боје да комбинују.Такође, у току радионице деца су маштала, подстицала креативну слободу која је  један је од основних мотива рада у радионици.

Фотографије и задовољство малишана неоспорно потврђују да је ово била још једна необична и незаборавна ликовна радионица. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Васпитач Весна Мијатовић

 

MAGAZIN

23.07.2021 Rad od kuće-prednost ili opterećenje za mame?

Šta vam je važnije karijera ili porodica? Većina žena bi rekla da im je podjednako važno i jedno i drugo. ...

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...
 
VRH