ImpresumUslovi korišćenjaMarketingKontakt

Lokalna samouprava

15.09.2020 СУЗБИЈАЊЕ ЛАРВИ КОМАРАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА-ТРЕТМАН 4

У складу са Програмом који је израдило Министарство државне управе и локалне самоуправе, а на основу уговора број: 404-02-8/2020-02/10 од 16.03.2020. године, добављач "ЕКО-ДЕЗ" д.о.о. из Београда, Вукасовићева 55, послао је обавештење о почетку обављања третмана 4, сузбијања ларви комараца на територији Мачванског управног округа, односно  града Шапца, града Лознице и шест општина: Богатић, Мали Зворник, Љубовија, Крупањ, Владимирци и Коцељева.  

Распоред обављања радова по градовима и општинама Мачванског управног округа

У обавештењу су назначени следећи термини:

Град Шабац: третмани сузбијања ларви комараца обавиће се у уторак 22.септембра,среду 23.септембра и четвртак 24.септембра  2020.године, уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у периоду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 3 дана.

Град Лозница: третман сузбијања ларви комараца обавиће се у среду 23.септембра  2020.године, уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у  периоду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 1 дан.

                                                              ОПШТИНА БОГАТИЋ:

третмани сузбијања ларви комараца обавиће се у четвртак 17.септембра и петак 18.септембра  2020.године,уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у пероду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 2 дана .

 

Општина Мали Зворник : третман сузбијања ларви комараца обавиће се у четвртак  24. септембра 2020.године,уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у пероду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 1 дан.

Општина Крупањ : третман сузбијања ларви комараца обавиће се у четвртак 24.септембра  2020.године,уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у пероду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 1 дан.

Општина Љубовија : третман сузбијања ларви комараца обавиће се у четвртак 24.септембра 2020.године,уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у пероду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 1 дан.

Општина Владимирци : третман сузбијања ларви комараца обавиће се петак 25.септембра 2020.године ,уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у пероду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 1 дан.

Општина Коцељева : третман сузбијања ларви комараца обавиће се у петак 25.септембра 2020.године,уколико се стекну неопходни метео услови.Радови ће се изводити у пероду од 09:00 до 18:00 часова и планирано је да радови трају 1 дан.

У свим градовима и општинама Мачванског управног округа третман сузбијања

ларви комараца вршиће се препаратом LARVASTOP PIRIPROX 0,5 ZG.

Потребно је да локалне самоуправе о овој акцији благовремено информишу

становништво на својој територији.

Ако временски услови не дозволе да се третмани сузбијања ларви комарац спроведу у

предвиђеним терминима, накнадно ће бити одређени нови термини,о чему ће грађани бити благовремено обавештени.

За спровођење ових активности и праћење спровођења уговора о пружању услуга одређени су :Зорица Чолић,шеф Одсека у Мачванском управном округу,Владан Милошевић,помоћник председника општине Владимирци и Јован Миладиновић,начелник Одељења за привреду и локални економски развој у Градској управи Лознице.

У свакој од локалних управа одређен је представник за сарадњу и комуникацију са члановима Тима у пословима праћења и контроле извршења услуга које су предмет уговора,пружање оперативних информација представницима Добављача који ће уговорене услуге извршавати на терену, присуствовати приликом извршења услуга и потписивати записнике са терена.

Заједнички интерес за спровођење ове активности је у заштити становништва од заразних болести.

 

                                                                                                              Кабинет начелника

                                                                                                              Владана Красавца

 

GRAĐANI REPORTERI

22.03.2021 Sprinterima AK Sprint vicešampionska titula na Zimskom kupu

Juče je, po veoma hladnom vremenu, održan Zimski kup Srbije u bacačkim disciplinama na kojem je učešće uzelo 10 takmičara Ak Sprint. ...

30.10.2020 Промоција правилне исхране за предшколце у Дубљу

Ова недеља је посвећена здравој исхрани деце. Предшколске групе у Дубљу су организовале предавање медициске сестре из локалне амбуланте, која ...

13.04.2020 Zdrav čovek je slobodan čovek

Piše: Psiholog Olivera Petrović Ušli smo u novu radnu nedelju iz vikenda koji smo proveli u krugu svog porodičnog okruženja. Dok ...

MAGAZIN

03.05.2021 Књига „Слика једног краја“ Радомира Поповића и Бранислава Станковића - Историја Мачве кроз фотографије

Из штампе је недавно изашла књига „Слике једног краја“, историчара Радомира Поповића и Бранислава Станковића. У овом несвакидашњем издању аутори ...

14.02.2021 Драган Петровић Драги: Сцена је уточиште, духовни мир, љубав!

Поникао у расаднику талената на сцени аматерског позоришта у Богатићу, након четири године марљивог рада и труда, овог пролећа, основне ...

31.05.2019 Светски дан без дуванa

Сваке године, 31. маја, Светска здравствена организација (СЗО) и њени партнери широм света обележавају Светски дан без дувана. Кампања има за ...
 
VRH